MIT campus

More
14 years 10 months ago #634 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"Szerintem nekik is és addig jó amíg nem tapasztaljuk meg ?ket."

-"Na ja, mondjuk olyasmi volna, hogy ki kezdte és ujjal fogunk mutogatni egymásra, hogy ?, mert visszaütött. De nekem mindegy. Párszor biztosan végig tudunk rajtuk vágni. Eddig is sikerült." mondja Jeff.

-"Akkor szerintem szedd össze az összes ilyen ötleted és ki fogunk dolgozni erre valamit együtt. Tényleg, ha majd egy kicsit összeszedettebb leszek, majd leírom nektek az adatbázist úgy ahogy volt, csak..."

-"Most szerintem hagyd. A nagyját tudom fejb?l."
-"Nem csak a nagyját. Szerinted én honnan tudom?"
-"Te... Te turkáltál a fejemben?" kérdez vissza Jeff elképedve.
-"Miért? egyébként elmondtad volna?"
-"Nem, de nem kellett volna el?bb megkérdezned?"
-"Nem. Lassú és elfelejtetted volna ha másról beszélünk közben. Ahogy átnézted és "törölted" én úgy olvastam."
-"Kezdek félni t?led..."
-"Elkéstél vele..." mondja Lexi kicsit gonoszul mosolyogva, mire Jeff szintén elmosolyodik afféle "föladtam" mosollyal és megcsóválja a fejét.
-"Nem vagy egyszer?."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #635 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Ezért érzem úgy, hogy sokkal üt?képesebb csapat vagyunk mint a Faustus ház, s ha lesz még pár érkez? ez tovább fog javulni. A Faustus féle csapat viszont a gyengébbeken szeret él?sködni, így ha er?sebb ellenfélre találnak kérdés, hogy meddig akarnak visszaütni.

- Biztos sok ötletük van, de ha nem kapnak megtorlást minden lépésre sokszorosan, akkor mi leszünk a looserek akiket ezek a sátánista majmok támadnak. Ha viszont minden lépésüket sokszorosan toroljuk meg, percnyi nyugtuk sincs, akkor egy id? után keresnek megfelel? prédát. Tudják, hogy egy id? után megunjuk majd a szívatásukat. Eddig is a felfelé nyal, lefelé tapos ment az ilyen alakoknál, nem hiszem, hogy ez után változtatnának.

- Amikor egy Severin kinézet? fickó pár banda grafitijeit rajzolja át, amikor pár bandacsaj is az ? kalózaikra fog emlékezni, akkor melegszik majd a lábuk alatt a talaj. Szerinted akkor is azzal lesznek elfoglalva, hogy hogyan lehet visszaütni?

- Sátánisták? Bizonyára nem egy házzal csesztek ki poénból. Szerinted nem lesz olyan, aki pár ötletet szívesen venne, s ha van ötlet szívatná ?ket?

- De lassan ideje a teljes háznak tanácskozni. Jeff, szerinted nem lenne jó ha itt is lenne tiszt is, tiszthelyettes is a házon belül?

A találkozó közben beszélek arról, hogy még kiket hívtam a házba, s ha egyik másik megérkezik akkor azt örömmel nyugtázom. Bízom benne, hogy Jeff örül a csapatnak.

More
14 years 10 months ago #636 by Nyarlathotep
-"Na jó, akkor most ideje arról is beszélgetni ami miatt mellél?hettem volna vagy tízezerszer, de tudod, katonaszokás, hogy rávágom, hogy "oké" és rá se hederítek. Nem ismerem a légier?t, de nálunk úgy van, hogy kapsz három-négy parancsot vagy hasonlót meg még meg is kérdeznek valami komolyról és szépen leokézod, elteszed a megfelel? kis rekeszbe és amikor megnyerted a harcot, és teljesítettél mindent, visszamész és kifejted. Kivéve ha a sürg?s rekeszbe csusszant a kérdés. Az Azumi téma pedig nem az, amikor harcolnom is kell. Ezután meg végképp nem lesz az. Most pedig ha megbocsátotok..." leül az ágyára, el?gurít alóla egy óriási töltényhüvelyt, ami ha jól sejted egy kisebb tüzérségi ágyúhoz tartozott valamikor. A fölirat alapján gyújtólövedék volt benne. Megemeli a cigit és visszacsapja az asztalra.
-"Szabad préda."
-"Oké, kösz." vesz egyet Lexi amin mindketten meg is lep?dtök egy kicsit.
-"Te dohányzol?"
-"Néha kicsit. Egyébként igen volna a válasz, de hosszú távon eredetileg halálos. Rám nézve legalábbis biztosan. Károsítja az életer?t. Lassú öngyilkosság és ugye egy öngyilkos nem tud varázsolni. Egy m?tét meg megint csak roncsolhatja ezt a képességet. Maga a m?tét ténye. Ezért gáz a kiberkiegészítés. Bár ott még visszagyógyulni sem tudsz. De itt is van esély, hogy a képesség nem tér vissza."
-"Aha." néz egyet Jeff.
-"Mi van a békepipával?"
-"Az kicsit más. A sámánoknál a halálközeli élmény volt az egyetlen lehet?ség a "holtak földjére" lépéshez. Legalábbis az észak amerikai indiánok vagy így vagy szellemvilágnak hívták az asztrális síkot. Masszív dohánytúladagolással léptek oda át és sokan nem tértek vissza. Ritkán rituális céllal ugyanaz, mint amikor egy raszta jól beszív. Sámán módszer. Méghozzá igen kezdetleges. Most már elég a szellemtánc meg a hasonló. Képzeld el úgy, hogy régen tüzérségi löveg kellett, hogy átl?jön a másik oldalra, ahová most simán átsétálhatsz."
-"B***eg, neked tanárnak kéne menned!" kiált föl Jeff és egy nagyot szív a cigijéb?l. "Esküszöm, amikor te magyarázol, érdemes ülni és hallgatni."
-"Ö... Kösz..." jön teljesen zavarba Lexi.
-"Nem, de tényleg! Még a végén bel?lem is varázslót faragnál. Hókusz-pókusz Severin! Abrakadabra, menj a pi***ba!" tesz néhány elcseszett mozdulatot is mellé, mire a lány elneveti magát.

-"Na jó, viccet félretéve..." mondja Jeff miközben elnyomja a csikket és beleejti a tölténybe. "Most csak úgy rang és minden nélkül. Oké Aika, van másik lány még itt nem is egy. Tehát innent?l Azumi velem van, te meg keress másikat! Gondold csak át, mi volna, ha ezt mondanám neked? S?t, ne gondold, inkább érezd át. Akkor talán majd érteni fogod, hogy hogy esik. Tudom, persze, azért nem volt ennyire komoly, hogy is lett volna, de 4 év 2 naphoz viszonyítva? Nem ér ennyit az egész, ha így eldob. De azért értékelni tudod a dolgot." hagy egy kis id?t, hogy mindketten átgondoljátok.

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #637 by TheElf
Elgondolkodom. Ahhoz képest, hogy nem volt igazán semmi Azumi és Jeff között Jeff kicsit fontosabbnak érzi Azumit mint gondoltam volna.

- A Brainlock elég csúnya történet volt, s még mindig az. Azumit úgy nevelték, hogy az ? életében csak politikai házasság lehet, szerelem nem nagyon. Ezért minden pasitól, minden házasságon kívüli kapcsolattól igyekeztek távol tartani, ezért is volt szükség a Brainlockra. Er?forrás amivel számolnak. Er?forrás ami segít felépíteni a kapcsolati t?két.

- Jól jön neki az UCAS állampolgár, te is katona vagy, büszke is vagy erre, és nem szívesen lennél egyszer? humáner?forrás egy cég leltárában. A házasság jó megoldás erre. Ha pedig ez lehet két lány között, akkor hiába tartja távol Azumit a Brainlock a fiúktól.

Átadom neki a Brainlockról szerzett adatokat, stb.

- A család ráadásul elég kemény, Azumi szegény nagyon megrémült az MCTs szerz?dést?l, nem árt ha aki mellette van, ideje megvédeni. Megérdemli a védelmet, az állampolgárságot, a jó társaságot, mert fontos [i:4csmdhpx]nekünk[/i:4csmdhpx], és szeretnénk, ha ? is kapna egy esélyt. Te is tudod, nem csak egy csaj, hanem fontos számunkra. De nem tulajdon, hanem társ. Társ aki nagyon fontos nekem.

- Én el tudom képzelni, hogy mellette maradok, kitartok mellette, megvédem a legjobb tudásom szerint. Igen, igyekszem pár otthonról jöv? parancstól is megvédeni. Mert egy kedves lány, aki megérdemli az esélyt. S azt hiszem össze is illünk. S persze igen szép lány.

- Bár harcolni indultál, s Lexivel harcoltál is, sok olyan harc van amire még szükségünk lesz. A kalózok ugye Azumit is meg akarták támadni, El tudod képzelni, hogy miért lett volna nagy gáz, ha ? is ott van a támadásnál.

- Amit a Faustus ház kap ezért, azt nem teszik el...

More
14 years 10 months ago #638 by Nyarlathotep
-"Ez a brainlock elég csúnya tényleg. Nem jöttem ugyan rá, kicsit nehéz úgy beszélgetni valakivel, hogy ha azt érzi, hogy szereted akkor elszalad vagy rád támad."

-"Tudom, hogy jól jön, hogy állampolgár, de ne mondd azt, hogy csak ez volt a dologban. Még szerintem ÉN is meg tudtam volna védeni. Tudom, hogy ennyit nem nézel ki egy f?törzsb?l, de hidd el meg tudtam volna védeni. Nekem is fontos VOLT és én ett?l az egész mizériától akartam eltávolítani. Nekem sem csak egy csaj volt. Ha csak úgy l?ni akarnék egyet, akár most is tudnám, hogy hova menjek úgy, hogy egy fityingbe se kerüljön, de Azumi esetében nem err?l volt szó.

-"Err?l meg ennyit. Bunkó azért nem vagyok, de azért magamnak sem akarok folyton rosszat. Szerintem kerüljetek. Én is megteszek mindent ami t?lem kitelik. Maradj csak mellette, éljetek meg mit tudom én." mondja kicsit hangosabban mint illend? volna és legyint egyet. Persze egyértelm?, hogy nem így vélekedik, de tehetetlen.

-"Lehet hogy nem kellene arról beszélni, hogy mennyire rossz az, hogy megijesztek valakit és gyere majd én megvédelek, bójj ide. Ez is hasonló, csak itt még ijeszteni sem kellett. Gyere bújj ide, mert csak ide tudsz és tudom, hogy kétségbeesetten menekülnél, mert gépkén kezelnek és te még embernek véled magad. Nem gondolod?" kérdezi szerehányóan és megint rágyújt.

-"Err?l a harci izér?l meg majd mindjárt, de el?ször ezt zárjuk le. Utána mondom a többit is."

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #639 by TheElf
- Jeff, nekem nem az a fontos, hogy velem vagy kivel, hanem az, hogy Azumi kapja meg az esélyt a boldogságra, nincs szüksége még valakire aki birtokolni akarja, én csak azt tudom, hogy most van egy kis kiút, egy lehet?ség. Ha lesz több, Azumi maga választ.

- Katonaként tettünk egy esküt, sok érték védelmére. Azt tudom, ha Azumit nem próbálnám megvédeni az egész eskü lószart nem érne. Azért, hogy mellette álljak, megvédjem van értelme kockáztatni, és van értelme a keresést sok jó dolognál el?rébb venni.

- Jó katona vagy, pontosan tudod, hogy ami a feladatod hogyan szokás és hogyan kell megoldani. A fontossági sorrendet azonban olykor nem a fakkok határozzák meg, hanem a miért. Miért védjük a hazánkat, a barátainkat, a bajtársainkat, a társainkat.

- Nehéz vele beszélni, ha azt látod rögtön pánikol amint a közelében vagy. De nem olyan nehéz utánanézni, mi okozhat ilyen pánikot, utánakérdezni. Esetleg megkérni valakit, hogy beszéljen vele. Ez sok dolognál eddig is fontosabb volt. Igen, még most is fontosabb. Nem azért, mert meglehet, hanem azért mert a társunk, barátunk, bajtársunk, családunk, fontos nekünk.

- Ha próbálkozol nála, de nem veszélyezteted, gondoskodsz a biztonságáról, lehet, hogy id?vel téged választ. De ahhoz neked is ?t kell választanod akár a Laser Tag helyett is. Ha velem lesz boldog, örülök neki. Ha veled lesz boldog annak is örülök. Társ ?, család, és ezért fontos. Az a fontos, hogy biztonságban legyen, legyen esélye a boldogságra. Mert ezért tettünk le egy kibaszott esküt, hogy az olyan lányokon mint Azumi segítsünk.

- Ez az eskü azzal járt, hogy a családot, a szerelemben keresett boldogságot sokszor hátra kell sorolnunk. Mutogathatnám a csillagot, leszarhatnám mi van. De nem a csillag a fontos, hanem Azumi és az ? boldogsága, mert mi katonák vagyunk, ? pedig az a család, társ aki boldogságáért küzdünk, kockáztatunk, teszünk félre mindent, ha kell.

Time to create page: 0.256 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.